Niestety nic nie jest zbieżne z moim problemem. Nie jest to zależne ani od Opery, ani GG ale na 100% pojawiło się to po odinstalowaniu jakiejś aplikacji (nie kojażę której)
Panowie nie moge odszukać sposobu aby po przywróceniu ''backupa'' z servis bookami aby były na miejscu. Ponieważ znika przeglądarka systemowa.
Ostatnio edytowane przez nataliawwa ; 20-04-10 o 10:39
BlackBerry 9500 Burzowy
OS - 5.0.0.419
Moja mama zastanawia się nad kupnem telefonu, który będzie funkcjonalny jeśli chodzi o przeglądanie internetu i czytanie książek.
Raczej nie ma szansy na BIS, ale pakiet 500mb powinien dać radę.
1. Czy jest wersja mobipocket readera na storma?
2. Czy wyświetlacz jest wygodny i wyraźny do przeglądania stron www nie-mobile?
3. Czy na dotykowym qwerty w stormie można pisać z podobną szybkością (przy nabraniu pewnej wprawy oczywiście) co, powiedzmy klawiaturze w 8900?
4. Ile wytrzymuje bateria przy normalnym użytkowaniu. (no BIS)
Ostatnio edytowane przez Kivayan ; 28-04-10 o 16:24
---
BlackBerry 8900 OS v5.0.0.509 Simplus
Tak jest wyraźny i wygodny
Klawiatura QWERTY wpada kiepsko , pisze sie zle (brak multitouch+ specyficzny ''dotyk'') natomiast SureType pisze sie wygodnie.(ale szału brak)
Bateria jest O.K , wytrzymuje 2 dni (internet , muzyka itp) dodam ze połączenia internetowe mocna pożerają baterie wiec bez tego będzie lepiej.
Pewnie zostanę zlinczowana ale polecała bym twojej mamie IPHONE jeżeli szukasz dotykowej zabawki.
Będzie wygodniejszy w codziennym użytkowaniu.
Jest to moja prywatna opina pozdrawiam Natalia WWA
Ostatnio edytowane przez nataliawwa ; 30-04-10 o 00:06
BlackBerry 9500 Burzowy
Mam ową maszyne od niedawna i jestem calkowicie zielony jesli chodzi o ten sprzet stad kilka moich pytan
1. czy ktos mogl by mi napisac dokladne instrukcje co nalezy postepowac jesli chce pozbyc sie simlocka (obecnie posiadam simlocka na Vodafone)
2.Czy w tym telefonie jest opcja bezprzewodowego internetu (Wi-Fi)?
3. Mam problem z podlaczeniem go do komputera kupilem kabel ze sterownikami zainstalowalem to, a komputer nie moze odnalesc tego sprzetu dodam ze udalo mi sie kiedys podlaczyc mojego BB do laptopa znajomego ale za pomoca innego kabla bez zadnych sterownikow
Bardzo prosze o pomoc i przepraszam jesli dla kogos te pytania wydaj sie banalnie glubie ale jak wspomnialem jestem zielony jesli chodzi o BB
PS. patrzylem na inne posty odnosnie simlocka ale nie mogelm tam znalesc dokladnej istrukcji do tego modelu
pozdrawiam
BlackBerry 9700 @ 5.0.0.862 + microSD 8GB
BlackBerry 9000 @ 5.0.0.822 + microSD 8GB
BlackBerry 8520 @ 5.0.0.822 + microSD 4GB
"Chcę się swobodnie unosić, zrzucam te betonowe buty,
I wiem, że mogę, wiem że mogę, choć mam pod skórą coś jakby strach ..."
Ponad 18 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y, itp., itd.), wszystko w jednym miejscu: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.