PDA

Zobacz pełną wersję : OS v4.7 dla BlackBerry 9500 STORM

Strony : 1 [2]

jeryf
14-11-09, 20:55
Ja się aż tak nie zachwycam OS 5. Jeszcze wiele aplikacji na nim nie działa. Dodatkowo spartolona obsługa smsów a to dość istotna funkcjonalność fona. Zupełnie nie podoba mi się sms chat i jest totalnie niefunkcjonalny a nie można go przełączyć na tradycyjny sms. Osobiście wolę smsy z 4.7.

Pozdr
Jeryf

Szuri21
15-11-09, 08:14
Szkoda, że nie działające aplikacje zawalasz na OS, bo to akurat nie od niego zależy. To producenci aplikacji lecą w kulki bo już od ładnego czasu są dostępne OS 5 a oni nie robią nic w kierunku tego aby aplikacje były kompatybilne.

Aha i napisz w temacie od OS 5 jakie to aplikacje Ci nie chodzą, bo coś czuję, że albo używasz bardzo mało popularnych aplikacji, albo nie używasz ich najnowszych wersji, albo źle ustawiasz uprawnienia...

jeryf
15-11-09, 13:37
Aplikacje których używam mam nadzieję, że producenci w końcu dostosują, dla mnie nieakceptowalne są smsy w formie czatu.
Powinna być możliwość wlączenia trybu standardowego, a takiej opcji nie znalazłem, albo jest bardzo dobrze ukryta. W moim przypadku, kiedy dostaję dużo smsów od jednego numeru (automat) czat się nie sprawdza, bo bardzo trudno odnaleźć właściwego smsa.
To z mojego punktu widzenia jest duuuży mankament OS 5.

Szuri21
15-11-09, 15:47
Tak tylko, że teraz sms mimo, że są w formie czatu to są sortowane datami czego wcześniej nie było i faktycznie sprawiało problemy. Choć powiem szczerze, że co do klasycznego SMS'owania to chyba lepsze było.

oldboy
02-12-09, 12:42
Witam,

mam storma z vodafonu UK i chciałbym w grać polskie menu, ale nigdy tego nie robiłem i potrzebuje dokładnej ścieżki jak to wykonać. Jaka wersja jest najbardziej stabilna w języku pl i skąd ją pobrać???

dzięki i pozdrawiam

history2
02-12-09, 14:22
Człowieku poczytaj najpierw forum, a potem zadawaj pytania!!!!!!!!!:evil:

ceka
02-12-09, 18:51
Witam,

mam storma z vodafonu UK i chciałbym w grać polskie menu, ale nigdy tego nie robiłem i potrzebuje dokładnej ścieżki jak to wykonać. Jaka wersja jest najbardziej stabilna w języku pl i skąd ją pobrać???

dzięki i pozdrawiam
Zarejestrowales sie dwa dni temu,nie widac jakiego masz OS-A,pewnie nawet nie zajrzales do FAQ.Poszukaj troche uzupelnij wiadomosci na temat swojej jezyny a potem zadawaj pytania.pzdr