Zobacz pełną wersję : OS v4.7 dla BlackBerry 9500 STORM
Ja się aż tak nie zachwycam OS 5. Jeszcze wiele aplikacji na nim nie działa. Dodatkowo spartolona obsługa smsów a to dość istotna funkcjonalność fona. Zupełnie nie podoba mi się sms chat i jest totalnie niefunkcjonalny a nie można go przełączyć na tradycyjny sms. Osobiście wolę smsy z 4.7.
Pozdr
Jeryf
Szkoda, że nie działające aplikacje zawalasz na OS, bo to akurat nie od niego zależy. To producenci aplikacji lecą w kulki bo już od ładnego czasu są dostępne OS 5 a oni nie robią nic w kierunku tego aby aplikacje były kompatybilne.
Aha i napisz w temacie od OS 5 jakie to aplikacje Ci nie chodzą, bo coś czuję, że albo używasz bardzo mało popularnych aplikacji, albo nie używasz ich najnowszych wersji, albo źle ustawiasz uprawnienia...
Aplikacje których używam mam nadzieję, że producenci w końcu dostosują, dla mnie nieakceptowalne są smsy w formie czatu.
Powinna być możliwość wlączenia trybu standardowego, a takiej opcji nie znalazłem, albo jest bardzo dobrze ukryta. W moim przypadku, kiedy dostaję dużo smsów od jednego numeru (automat) czat się nie sprawdza, bo bardzo trudno odnaleźć właściwego smsa.
To z mojego punktu widzenia jest duuuży mankament OS 5.
Tak tylko, że teraz sms mimo, że są w formie czatu to są sortowane datami czego wcześniej nie było i faktycznie sprawiało problemy. Choć powiem szczerze, że co do klasycznego SMS'owania to chyba lepsze było.
Witam,
mam storma z vodafonu UK i chciałbym w grać polskie menu, ale nigdy tego nie robiłem i potrzebuje dokładnej ścieżki jak to wykonać. Jaka wersja jest najbardziej stabilna w języku pl i skąd ją pobrać???
dzięki i pozdrawiam
Człowieku poczytaj najpierw forum, a potem zadawaj pytania!!!!!!!!!:evil:
Witam,
mam storma z vodafonu UK i chciałbym w grać polskie menu, ale nigdy tego nie robiłem i potrzebuje dokładnej ścieżki jak to wykonać. Jaka wersja jest najbardziej stabilna w języku pl i skąd ją pobrać???
dzięki i pozdrawiam
Zarejestrowales sie dwa dni temu,nie widac jakiego masz OS-A,pewnie nawet nie zajrzales do FAQ.Poszukaj troche uzupelnij wiadomosci na temat swojej jezyny a potem zadawaj pytania.pzdr